0162-499400 0162-499400

Over ons

Team Docars #07

Over ons

terug

Autobedrijf Docars is als onafhankelijk autobedrijf bezig met inkoop, verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s voor zowel particulieren als zakelijke klanten. In onze werkplaats kunt u terecht voor APK-keuringen, onderhoudsbeurten en andere reparaties.

Vanuit zijn hobby, startte Joost van Dongen in 2007 met Autobedrijf Docars aan de Provincialeweg in Oosteind. Hij begon alleen in de werkplaats, maar inmiddels is autobedrijf Docars uitgegroeid tot een mooi autobedrijf waar u met al uw vragen over mobiliteit terecht kunt.
In onze moderne werkplaats zijn we niet alleen ingericht op het huidige aanbod, maar houden we ons ook bezig met de toekomst. We investeren continu in kennis, techniek en apparatuur om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen.

Al vanaf de start kenmerkt Joost met persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit de service van Docars. Kernwaarden die wij nog steeds heel belangrijk vinden in onze bedrijfsvoering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Ook duurzaam ondernemen is één van de kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), ook wel duurzaam ondernemen is op dit moment misschien wel belangrijker dan ooit, zeker ook binnen de autobranche. Ook wij proberen ons steentje bij te dragen. Hoe? Kijk op 'Duurzaam Docars'.

Halve finalist BOVAG Autobedrijf van het jaar 2017/2018 verkiezing
Juist door die kenmerken wist Joost met zijn team door middel van klantenstemmen de halve finale van de BOVAG autobedrijf van het jaar verkiezingen in 2017/2018 te halen. We zijn enorm trots dat onze klanten ons zo waarderen. Kijk via deze link even mee terug in de tijd.

Persoonlijk

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Open en eerlijk

Betrouwbaarheid is belangrijk.

Kwaliteit

Wij staan 100% achter ons werk.

Team Docars #07

Ons team is uitgegroeid tot een kundig team dat dagelijks enthousiast voor u aan het werk gaat.
Graag stellen we iedereen aan u voor:

Joost van Dongen - technisch specialist

Als eigenaar is hij vooral in de werkplaats te vinden. Zo heeft hij goed zicht op de staat van de auto’s en kan hij goed advies geven over onderhoud. Joost heeft van iets wat hij leuk vind zijn werk weten te maken. Hij is trots op alles wat we afgelopen jaren samen met het team en klanten hebben kunnen opbouwen.

Tom Verdijk - monteur

Tom is al weer enige tijd een bekend gezicht in onze werkplaats. Zo begon hij als stagiaire, maar inmiddels staat hij de hele week mee te werken als vaste monteur van Docars.

Esther van Dongen - administratie

Esther is sinds de start van Docars steeds verder in het bedrijf gerold. Of het nu gaat over het voorbereidende werk voor de werkplaats, de financiële administratie of marketingactiviteiten, Esther pakt het met beide handen aan.

Sijmon en Zoey van Dongen

Wie buiten schooltijden ons bedrijf bezoekt heeft een grote kans Sijmon en/of Zoey tegen te komen. Klantenbinding vinden ze beide erg interessant. Ze komen graag een praatje maken of de mensen voorzien van een kopje koffie.

Persoonlijk

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Open en eerlijk

Betrouwbaarheid is belangrijk.

Kwaliteit

Wij staan 100% achter ons werk.

Persoonlijk kennismaken?