Over ons

Team Docars #07

Over ons

terug

Autobedrijf Docars is als onafhankelijk autobedrijf bezig met inkoop, verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s voor zowel particulieren als zakelijke klanten. In onze werkplaats kunt u terecht voor APK-keuringen, onderhoudsbeurten en andere reparaties.

Vanuit zijn hobby, startte Joost van Dongen in 2007 met Autobedrijf Docars aan de Provincialeweg in Oosteind. Hij begon alleen in de werkplaats, maar inmiddels is autobedrijf Docars uitgegroeid tot een mooi autobedrijf waar u met al uw vragen over mobiliteit terecht kunt.
In onze moderne werkplaats zijn we niet alleen ingericht op het huidige aanbod, maar houden we ons ook bezig met de toekomst. We investeren continu in kennis, techniek en apparatuur om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen.

Al vanaf de start kenmerkt Joost met persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit de service van Docars. Kernwaarde die wij nog steeds heel belangrijk vinden in onze bedrijfsvoering.

Halve finalist BOVAG Autobedrijf van het jaar 2017/2018 verkiezing
Juist door die kenmerken wist Joost met zijn team door middel van klantenstemmen de halve finale van de BOVAG autobedrijf van het jaar verkiezingen in 2017/2018 te halen. We zijn enorm trots dat onze klanten ons zo waarderen.

Persoonlijk

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel

Open en eerlijk

Betrouwbaarheid is belangrijk

Kwaliteit

Wij staan 100% achter ons werk

Team Docars #07

Ons team is uitgegroeid tot een kundig team die dagelijks enthousiast voor u aan het werk gaat.
Graag stellen we iedereen aan u voor:

Joost van Dongen

Youri Bink

Esther van Dongen

Persoonlijk

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel

Open en eerlijk

Betrouwbaarheid is belangrijk

Kwaliteit

Wij staan 100% achter ons werk

Persoonlijk kennismaken?