0162-499400 0162-499400

Diagnose

Heeft u een storingslampje op uw dashboard branden?

Diagnose

terug

Weetje: Oranje motorlampje op je dashboard? Geen paniek. Dit is een waarschuwing dat iets niet helemaal functioneert zoals het moet. U kunt nog doorrijden naar uw bestemming. We adviseren wel om zo snel mogelijk contact op te nemen zodat problemen niet verergeren.

Is het lampje rood? Zet uw auto veilig neer, zet de auto uit en neem direct contact op.

Steeds meer auto’s zijn met steeds meer technieken uitgerust. Fijn voor het comfort, maar het maakt storingen wel ingewikkelder. Wij hebben een diagnose specialist in de werkplaats die gespecialiseerd is in deze complexe storingen. Wij investeren continu in de kennis, techniek en apparatuur die het mogelijk maken deze diagnoses te stellen. Daarbij kunnen we de auto uitlezen, storingen lokaliseren en (complexe) storingen repareren.

Uitlezen voertuigsysteem
Meestal start een storingsdiagnose naar aanleiding van een storingslampje op het dashboard dat is gaan branden. Als u contact opneemt in verband met een storing, zal de specialist direct met u overleggen wat en of u iets aan de auto heeft gemerkt.
In eerste instantie zullen we de auto uitlezen, waarna meestal één of meerdere foutcodes zichtbaar worden. Naar aanleiding van deze eerste diagnose overleggen we wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Storingsdiagnose
Het stellen van een storingsdiagnose gaat veel verder dan het uitlezen van een auto. Onze gecertificeerde specialist licht uw auto met specialistisch meet- en testapparatuur door op mogelijke defecten. Deze metingen vinden plaats in de werkplaats, maar kunnen indien nodig ook rijdend worden uitgevoerd.
Als we een oplossing hebben gevonden zullen we contact met u opnemen en overleggen welke vervolgstappen we zullen nemen. Indien gewenst kunnen we het probleem gelijk herstellen zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kunt. We zullen altijd eerst toestemming vragen voor we de reparatie uitvoeren.

Vervangend vervoer
Heeft uw auto een storingsdiagnose nodig waarbij we de auto langere tijd in de werkplaats nodig hebben en heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig? Autobedrijf Docars heeft verschillend vervangend vervoer ter beschikking. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Plan direct uw afspraak of neem contact met ons op

Gecertificeerd personeel

Onze vakmensen staan voor u klaar!

Moderne werkplaats

Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur.

Diagnose specialist

Opgeleid voor de laatste nieuwe technieken.

Gecertificeerd personeel

Onze vakmensen staan voor u klaar!

Moderne werkplaats

Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur.

Diagnose specialist

Opgeleid voor de laatste nieuwe technieken.

Brandt er een storingslampje?