06 312 158 67 0162 499400

Goed onderhoud

Verlengt de levensduur van uw voertuig

Onderhoudsbeurt

terug

Wilt u graag een betrouwbare auto die u niet in de steek laat? Dan is goed onderhoud van groot belang. 
Vaste onderhoudsbeurten, tijd- of kilometergebonden vervanging, maar ook slijtagedelen die met regelmaat vervangen moeten worden. Bij autobedrijf Docars werken we met onderhoudsschema’s volgens advies en richtlijnen van de voertuigfabrikant.

Waar voorheen gesproken werd over grote en kleine onderhoudsbeurten, stellen voertuigfabrikanten bij modernere auto’s onderhoudsschema’s vast om optimaal gebruik te kunnen maken van het voertuig en de levensduur te verlengen. Dit komt bij de meeste auto’s nog steeds neer op het jaarlijks verversen van de olie en het vernieuwen van een oliefilter. Maar met een onderhoudsbeurt doen we natuurlijk nog veel meer.

Iedere auto die in onze werkplaats komt, beoordelen we apart. Zo kijken we welk onderhoud de auto nodig heeft naar aanleiding van het onderhoudsschema van de fabrikant, de historie van de auto en uw persoonlijke situatie om zo het juiste onderhoudsadvies te geven. Dit advies overleggen we met u voor we het onderhoud uitvoeren. Zo beslist u altijd zelf welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Om die reden werken wij niet met standaard pakketprijzen.

Behoud fabrieksgarantie
Autobedrijf Docars beschikt per merk, model en type over de exacte onderhoudsvoorschriften zoals deze door de fabriek zijn opgesteld. Zo kunt u de fabrieksgarantie behouden, ook als u het onderhoud via autobedrijf Docars uit laat voeren.

Seizoensonderhoud
Naast het standaard onderhoud bieden we ook seizoensonderhoud aan. Dit is onderhoud specifiek gebonden aan het seizoen dat op dat moment voor de deur staat. Lees verder voor meer informatie over dit onderhoud.

Docars Assistance Europa
Laat u uw auto bij autobedrijf Docars onderhouden? Dan ontvangt u een jaar lang GRATIS Docars Assistance Europa. Lees verder voor meer informatie over deze Pechhulp.

Plan direct uw afspraak of neem contact met ons op

Advies op maat

Iedere auto wordt apart beoordeeld

Bepaal zelf

Advies wordt altijd overleg

Behoud fabrieksgarantie

Ook zonder dealer

Advies op maat

Iedere auto wordt apart beoordeeld

Bepaal zelf

Advies wordt altijd overleg

Behoud fabrieksgarantie

Ook zonder dealer

Maak direct online een afspraak