Overschrijven bij een autobedrijf

Kentekenloket

Kentekenloket

terug

Kentekenloket: overschrijven bij het autobedrijf

Wilt u uw auto op naam zetten (overschrijven) in de buurt van Oosteind, Oosterhout of Dongen? Zoek niet verder. U kunt hiervoor ook bij ons terecht.

Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Zo kan de koper er meteen een gratis kilometercheck laten doen, om er zeker van te zijn dat het aantal kilometers op de teller ook echt klopt. Het is mogelijk het bezoek uit te breiden met een kijkje onder de auto of een aankoopkeuring. Ons RDW-erkend autobedrijf is geheel neutraal, zodat er voor de koper én de verkoper extra zekerheid ontstaat.

Dezelfde regels
Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl.

Ook kunt u voor vragen altijd direct contact met ons opnemen.

Makkelijk

Zo geregeld

Bereikbaarheid

Met gratis parkeerplaats voor de deur

Aanbiedingen

Ontvang landelijke aanbiedingen van Kentekenloket

Makkelijk

Zo geregeld

Bereikbaarheid

Met gratis parkeerplaats voor de deur

Aanbiedingen

Ontvang landelijke aanbiedingen van Kentekenloket

Kenteken overschrijven?