Kentekenloket | Autobedrijf Docars

Kentekenloket

Kentekenloket: overschrijven bij het autobedrijf

Wilt u uw auto op naam zetten (overschrijven) in de buurt van Oosteind, Oosterhout, Dongen? Zoek niet verder. U kunt hiervoor ook bij ons terecht.

Particulieren kunnen nu bij zo’n 685 RDW-erkende autobedrijven in Nederland een kenteken overschrijven, met alle voordelen van dien. De Kentekenloketten zijn verspreid over het hele land, ook wij zijn zo'n kentekenloket.

Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Zo kan de koper er meteen een gratis kilometercheck laten doen, om er zeker van te zijn dat het aantal kilometers op de teller ook echt klopt. Het is mogelijk het bezoek uit te breiden met een kijkje onder de auto of een aankoopkeuring. En een RDW-erkend autobedrijf is geheel neutraal, zodat er voor de koper én de verkoper extra zekerheid ontstaat.

Dezelfde regels
Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl.

Ook kunt u voor vragen altijd direct contact met ons opnemen.

Kentekenloket advertentie