06 312 158 67 0162 499400

Afleverpakketten

Bepaal zelf uw garantie- en afleveringscondities

Afleverpakketten

terug

​Elke auto bij autobedrijf Docars wordt aangeboden voor een zogenoemde netto meeneemprijs, zodat u zelf de mogelijkheid heeft om tegen scherpe netto prijzen een auto te kopen. U bepaalt zelf uw garantie- en afleveringscondities. Zie hieronder voor de mogelijkheden:

Basis - €195,00
Bij afname van dit pakket heeft uw occasion minimaal 6 maanden APK-keuring. De auto is nagekeken op de 10 punten aankoopcheck van Kentekenloket. De auto wordt uiteraard schoon afgeleverd. Daarnaast zetten we de auto op naam en geven we u het NAP (nationale autopas) van de auto mee.

Plus - €450,00
Bij afname van dit pakket heeft uw auto minimaal 6 maanden APK-keuring. De auto krijgt een onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties en wordt netjes schoongemaakt. Ook wordt de auto met een kwart tank brandstof afgeleverd. Daarnaast zetten we de auto op naam en geven we u het NAP (nationale autopas) van de auto mee.
Extra bij dit pakket is de 3 maanden Docars garantie (op motor en aandrijving) en 12 maanden gratis Docars assistance.

Premium* - €750,00
Bij afname van dit pakket wordt de auto voorzien van nieuwe APK keuring. De auto krijgt een onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificaties. Ook wordt de auto met een kwart tank brandstof afgeleverd. Daarnaast zetten we de auto op naam en geven we u het NAP (nationale autopas) van de auto mee.
Extra bij dit pakket is de 12 maanden BOVAG garantie en 12 maanden gratis Docars assistance.

Bekijk (nogmaals) onze occasions.

* Het premium afleverpakket is alleen mogelijk bij auto’s met een minimale aanschafwaarde van €5.000,-

Zelf samenstellen

Kies uw eigen garantie en afleverpakket.

Zelf samenstellen

Kies uw eigen garantie en afleverpakket.

Meer weten?