Autobedrijf Docars | Volg ons

Volg ons

Net als voor vele is ook bij autobedrijf Docars de social media niet meer weg te denken. Via deze interactieve media kanalen houden we jullie graag op de hoogte van nieuwtjes, nieuwe occasions en/of producten en andere ontwikkelingen. 

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen autobedrijf Docars versturen wij 4x op een jaar een nieuwsbrief.

Deze nieuwsbrief is bedoeld om nieuwsitem over autobedrijf Docars te melden. Een wisselwerking tussen Docars en u als klant. Bijvoorbeeld als we een nieuwe dienst aanbieden, of een informatieblok over iets waar de klanten om gevraagd hebben.
Wilt u in de volgende nieuwsbrief graag iets lezen, laat het ons vooral weten en wij zoeken de juiste informatie op en melden dit in de volgende nieuwsbrief.

<<Aanmelden>>

Social Media

Via het ene media kanaal zijn we actiever dan via het andere kanaal, maar we proberen overal te posten. Naast onze website zijn we vooral actief op Facebook. Maar ook via de volgende social media zijn we te volgen:

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Instagram

WhatsApp

Heeft u vragen over uw auto, of wilt u advies? Wellicht helpt het doorsturen van een foto om een probleem uit te leggen, of vindt u het fijner een bericht te sturen zodat u een advies nog eens terug kunt lezen? 
Graag staan wij makkelijk in contact met de klant. Daarom is autobedrijf Docars nu ook via WhatsApp te bereiken via +31 6 - 3121 5867. Dit telefoonnummer zal bereikbaar zijn tijdens openingstijden.