Schadeherstel | Autobedrijf Docars

Schadeherstel

Een ongeluk zit vaak in een kleine hoek. Maar u wilt vaak niet met de schade rond blijven rijden.
Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing en ontzorgen u waar mogelijk. 

Uitdeuken zonder spuiten
Indien uw auto een lichte kleine deuk heeft, is het mogelijk dat we deuk herstelt kan worden zonder de delen opnieuw te moeten spuiten. Dit noemen we uitdeuken zonder spuiten. De deuk wordt van binnenuit terug uitgedeukt of de deuk wordt eruit getrokken. Hiervoor is speciaal materiaal ontwikkeld. Hoe simpel het ook klinkt, probeer dit niet thuis. Wij kunnen een afspraak bij ons op locatie voor u regelen.

Herstel van (grote) schade
Autobedrijf Docars kan voor u regelen dat deze schade professioneel door een erkend reparateur hersteld wordt. We denken met u mee voor de beste oplossing passend binnen uw budget. Zo kan er voor reparatie van schade gebruik gemaakt worden van nieuwe originele onderdelen of gebruikte onderdelen, alles wel dan niet gespoten. Laat ons weten als u schade heeft, dan kijken we met u mee.

Expertise of advies nodig?
Indien de schade groter is vraagt de verzekering om een calculatie. Wij kunnen voor u een calcuatie op laten stellen die u door kunt geven aan de verzekering. Als de schade vervolgens mij ons gerepareerd wordt, vervallen de expertise kosten. Ook het maken van een bezoek van de expert bij ons in de werkplaats is mogelijk. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.   

Vervangend vervoer
Heeft u auto een grote schade en heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig. Autobedrijf Docars heeft verschillend vervangend vervoer ter beschikking. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u schade en weet u niet zo goed hoe u dit verder aan moet pakken? Wij kijken graag met u mee.

Plan direct uw afspraak of neem contact met ons op