06 312 158 67 0162 499400

Terug aan het werk

terug

Veilig op weg in de herfst...

Voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op, aangezien vliegen er voor veel mensen niet inzat zal de auto rijkelijk zijn gebruikt en in september zal de auto ook weer dagelijks de weg op moeten. Daarom is het geen slecht idee om ons even alle cruciale punten na te laten kijken.

Eind september begint de herfst weer. Een seizoen dat bekend staat om de dagen die steeds korter worden, veel regen en vallende bladeren. Daarom is een check op enkele veiligheidspunten bij een auto geen overbodige luxe. Zien en gezien worden…

Verlichting
Niets is zo vervelend dan iemand die niet goed zichtbaar is door defecte of niet goed afgestelde verlichting. Twijfelt u over uw verlichting? Kom dan zeker even langs in onze werkplaats.

Ruitenwissers
Na een droge zomer kunnen ruitenwissers uitgedroogd of gescheurd zijn. Als het veel regent in de herfst zijn goed functionerende ruitenwissers een must. Twijfelt u over de ruitenwissers? Kom zeker even langs in onze werkplaats.

Banden
Slecht vier kleine stukjes rubber ter grootte van een A4 zijn het enige contact van uw auto met de weg. Om niet uit te glijden over (natte) bladeren en wegdek zijn de kwaliteit van de banden daarom super belangrijk. Staat de bandenspanning goed nadat u de auto afgelopen vakantie zwaarder heeft beladen en is het profiel nog voldoende om het water af te kunnen voeren en grip te houden op de weg? Twijfelt u over uw banden? Twijfel dan vooral niet om langs te komen in onze werkplaats.

Deel dit bericht

01-08-2021 15:01

Twijfelt u? Kom langs voor een check.